TÄVLA UTAN MINSTA TVIVEL

ONLINE KURS - Mindset träning för elitidrottare

   Titta på introfilmen   Registrera dig för kursen

Om du satsar på din idrott, tränar hårt men toppresultaten uteblir, här är några råd.

Jag ser 3 problem när jag kollar på olika elitidrottare.

1). Tränar bara teknik och fysik

Du lägger ned ALL tid på att förbättra dig tekniskt och fysiskt. Om du är seriös med att förbättra dig så behöver du ÄVEN träna ditt mindset.

2). Har inte rätt FOKUS

Du åker till tävling och HOPPAS att du ska ha en bra dag.

Det fungerar så här: Du åker till matcharenan med en förhoppning att du ska vara i närheten av din nivå men är samtidigt orolig att du lika gärna kan tävla på 60% av din kapacitet.

3). Vet inte HUR du ska träna

Du vet ATT du behöver ha ett bättre mindset men vet inte HUR. Om du ska nå din nivå behöver du ha en tydlig strategi för din mindset träning.

Gör du något av dessa misstag?

Sanningen är den att om du gör ett av dessa tre misstag kommer du förmodligen aldrig få reda på hur bra du EGENTLIGEN kan bli.

Om du hårdrar det - det du kan träna är: Tekniken, fysiken och mindset.

De flesta fokuserar på de två första men utan att träna även ditt mindset kommer du inte veta hur bra du VERKLIGEN kan bli.

De delar du behöver ha på plats och som ingår i min online kurs är:

  1. SJÄLVFÖRTROENDE UPPGRADERING - När du stoppar självförtroende läckaget kommer du spela på din aktuella nivå och göra det kontinuerligt.
  2. MISSTAGSSKIFTE - Hur du snabbt kommer du tillbaka efter att ha gjort ett misstag, spelat dåligt eller “misslyckats”.
  3. ELITIDROTTARE 2:0 - Vilka karaktärsdrag, värderingar och kännetecken ingår hos den typ elitidrottare som du behöver vara. Vad är dina mål.
  4. TOPP-FOKUSERING - Vad är din specifika strategi för fokusering så att du inte gör dumma misstag och spelar “liten” när tävlingsmomentet är tufft.

Alla kan träna upp de fyra delarna.

Det handlar om att prioritera även mindset biten inom din idrott så du kan tävla på din absoluta högsta nivå även under press och tuffa tävlings situationer.

Det finns ingen anledning att inte träna ditt mindset. Många andra idrottare har redan detta fokus. Det är en ny värld där ute med nya möjligheter.

Om du vill göra förändringar från den gamla vägen och gå på den “vinnande sidan” av idrottare som tränar mindset så har jag Bra Nyheter!

KOLLA IN ONLINEKURS UPPLÄGGET HÄR UNDER!


ONLINEKURSENS UPPLÄGG

Kolla om denna online kurs är för dig .. Hoppas vi ses


4 DELAR FÖR ETT BÄTTRE MINDSET


Kursinnehåll


  Block 1: SJÄLVFÖRTROENDE UPPGRADERING
Tillgänglig från dagar
dagar När du är registrerad
  Block 2: MISSTAGSSKIFTE
Tillgänglig från dagar
dagar När du är registrerad
  Block 3: ELITIDROTTARE 2:0
Tillgänglig från dagar
dagar När du är registrerad
  Block 4: TOPP-FOKUSERING
Tillgänglig från dagar
dagar När du är registrerad
  HUR DU KAN GÅ VIDARE.
Tillgänglig från dagar
dagar När du är registrerad

Ta dig till nästa nivå, 😜 Börja nu.Din kursinstruktör


Maria Lindström
Maria Lindström

Hallå där! Maria Lindström heter jag och är en av grundarna till Add an Attitude där jag lär idrottare hur man kan få en super attityd så att resultaten blir bättre. Genom workshops, webinars och individuell coaching har jag hjälpt tusentals idrottare genom åren. Jag har jobbat som mental coach, både på och utanför idrottsarenan, sedan 2002. Under mina 11 år på WTA Tour så vann jag både singel- och dubbeltitlar. Min högsta världsranking blev 87 i singel och runt 30 i dubbel. 1992 representerade jag Sverige i OS. Jag har även blivit invald i Hall of fame i Monroe, LA. Efter min tenniskarriär har jag även jobbat för Svenska Tennisförbundet som assisterande Fed Cup-kapten samt kapten för u 16-laget. Nu är jag här för att lära dig hur du når din egen nivå av succé.